Uw partner voor waardetoevoegende Business Intelligence oplossingen.

Pynaple biedt zowel plug and play dashboards als op maat gemaakte Business Intelligence oplossingen. Het door ons ontwikkelde BI platform voorziet u van dashboards die live zijn binnen 5 minuten. Ook hebben wij veel ervaring in het opzetten van maatwerk BI omgevingen, aangepast op uw specifieke business drivers.

Onze klanten


Worldstream
Pop Vriend Seeds
Solar-Support

Altijd inzicht in de resultaten van uw organisatie met onze plug and play dashboards.

Worden de rapportages in uw organisatie nog met tijdrovende en handmatige processen samengesteld? Onze web-based dashboards zijn live binnen 5 minuten en zijn direct gekoppeld aan uw informatiesysteem. De dashboards worden automatisch ververst en geven inzicht in de laatste cijfers en ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Lees verder

Probeer 14 dagen gratis

Management reports
Forecast

Heeft u hulp nodig met het op de rails zetten van uw interne rapportages? Of staat u op het moment om een transactie te doen en heeft u geen zin in hoge transactiekosten?

Door onze jarenlange ervaring in transacties en business reporting kunnen wij uw interne rapportages binnen een korte tijd naar een hoger niveau tillen. Wij zorgen dat de rapportages de benodigde inzichten geven en volledig aansluiten met de gecontroleerde cijfers.

Lees verder Neem contact op

Onze laatste blogs

7 steps to prepare you for finance reporting dashboards!

Feb 22

In deze blog presenteren wij u zeven stappen om u voor te bereiden op financiële dashboard. Het belangrijkste uitgangspunt voor succesvolle dashboards is de data voor te bereiden voordat u het gaat gebruiken.

Lees verder
Card image cap

Demo aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!