Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op!

info@pynaple.nl

+31(0)6 15 92 90 74

Team

Damien Boon
Damien Boon, CFA
Founder

Damien heeft 4 jaar gewerkt als een consultant bij de afdeling Strategy and Transactions bij EY. Hierbij heeft Damien zich gespecialiseerd in data analytics en machine learning. Voorafgaand aan EY heeft Damien gewerkt op de afdeling customer analytics bij KPN, waar hij onderzoek deed naar customer journeys en klantsegementatie.

Lees verder

Hij heeft ervaring in zowel nationale als internationale overnames, waarbij hij verantwoordelijk was voor het due dilligence onderzoek, bedrijfswaarderingen en het ontwikkelen van bedrijfsmodellen.

Damien heeft een master in Finance & Investments en hij is een CFA charterholder.

linkedin.com/in/damienboon

+31(0)6 15 92 90 74

Olav Bakker
Olav Bakker
Founder

Olav krijgt energie van het doorgronden van een bedrijf haar business model en onderliggende processen, om deze vervolgens te linken aan de interne data structuur. Hij wordt enthousiast als hij een kans ziet om arbeidsintensieve data workflows te automatiseren en data verder te verrijken, met nieuwe waardevolle rapportages als einddoel.

Lees verder

Voorafgaand aan Pynaple werkte hij als een consultant binnen de Strategy and Transactions praktijk van EY, waar hij data analytics technieken toepaste op Financial Due Diligence projecten. Olav heeft ervaring in zowel nationale als internationale overnames in verschillende sectoren.

Olav heeft een MSc Finance & Investmenst behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

linkedin.com/in/olav-bakker/

+31(0)6 23 09 31 54